Új, innovatív terápiák

Tudás és tapasztalat egy helyen. Széleskörű, növekedő vizsgálóorvos és pácienskörrel rendelkezünk, asszisztenseink és koordinátoraink harmonikus élményt nyújtanak a klinikai vizsgálat teljes ciklusa alatt.

Hibrid klinikai vizsgálatok

A hibrid vizsgálat olyan klinikai vizsgálat, amely hagyományos és pragmatikus klinikai vizsgálati elemeket is tartalmaz. A kutatók hibrid vizsgálati elrendezést használhatnak annak megértésére, hogy az új kezelések milyen jól működnek a valós gyakorlatban. A hibrid tervek egyesítik a kezelésekre és a klinikai vizsgálatok eredményeire vonatkozó információkat a kezelésben részesülő betegekre vonatkozó valós adatokkal.

Virtuális klinikai vizsgálatok

Különféle kifejezést használunk a betegek számára elérhető technológiákat, például táblagépeket, okostelefon-alkalmazásokat vagy hordható érzékelőket tartalmazó kísérletek leírására. Gyakran virtuális vizsgálatoknak, decentralizált vizsgálatoknak, távoli vizsgálatoknak, közvetlen páciensekkel végzett vizsgálatoknak és hibrid vizsgálatoknak nevezik őket. A virtuális vizsgálatok megváltoztatják azt, ami ma lehetséges, a holnapi betegek jövője érdekében. Bármilyen kihívás elé állít is minket a világ ma és holnap, mi lehetőséget kínálunk a klinikai vizsgálatok lefolytatásának újragondolására és felfrissítésére. Többfunkciós csapatunk tapasztalattal, innovációkkal, a legjobb technológiákhoz való hozzáféréssel és folyamatokkal felvértezve segít Önnek a virtuális klinikai vizsgálatok megtervezésében, működtetésében és biztonságos bevezetésében. A teljes mértékben virtuális vizsgálatok végrehajtását sikeresen bizonyítja. Ezen túlmenően technológiai szakértők tanácsot adnak a megfelelő eszközök, érzékelők és alkalmazások kiválasztásában, amelyeket a vizsgálatba integrálhat.

Otthonápolás / Mobil vizsgálati nővér

Speciálisan képzett házi ápolók az folyamatok befejezéséhez és az adatok rögzítéséhez. Az otthonápolás olyan ápolási szakterület, amelyben az ápolók többdimenziós otthoni ellátást nyújtanak minden korosztályú beteg számára. A házi ápolók a protokoll alapján gondozási terveket készítenek a vizsgálóorvosokkal, hogy a betegek diagnózisán alapuló célokat elérjék. Ezek a gondozási tervek tartalmazhatnak megelőző, terápiás és rehabilitációs intézkedéseket.

Mobil vizsgálati koordinátor

Képzett klinikai kutatási szakemberek, akik tapasztalatokat és szakértelmet szereznek a virtuális klinikai kutatások folyamata során. Mobil vizsgálati koordinátoraink az elejétől a végéig támogathatják a klinikai kutatásokat. Az OEC-cel együttműködő klinikusok tapasztalt és mobil vizsgálati koordinátorainkra és orvosi személyzetünk támogatására támaszkodhatnak magánpraxisukban a személyzetük koordinálásában és a képzésekben / képzések igazolásában.

Toborzási és beválasztási szolgáltatások

A betegtoborzás és beválasztás olyan folyamat, amikor egy SMO részt vesz az betegek fizetés nélküli klinikai vizsgálatokba választásában. A vezetők, a HR szakemberek és a toborzási szakemberek feladata lehet a toborzás és beválasztás elvégzése, de egyes esetekben közvetítéssel foglalkozó közintézményeket, közvetítő ügynökségeket vagy keresési specialista tanácsadókat alkalmaznak a folyamat egy részének elvégzésére. Széles körben elterjedtek az internetes technológiák, amelyek támogatják a toborzás minden aspektusát. A szolgáltatásokat gyógyszergyárak, biotechnológiai vállalatok, orvostechnikai eszközökkel foglalkozó vállalatok, szerződéses kutatási szervezetek (CRO) vagy orvosi kutatási helyszínek kötik.

Rendelő bérlés

Fogadja nálunk pácienseit!

Az Óbudai Egészségügyi Centrum egy olyan hely ahol magas színvonalon fogadhatja pácienseit.

Több rendelővel, recepcióval a legfontosabb egészségügyi szolgáltatásoknak biztosítunk helyet Óbudán, a II. és III. kerület találkozásánál, a Lajos utcában, igényes környéken, könnyen megközelíthető helyen. Fontosnak tartjuk az inspiráló környezetet; ezért rendelőink berendezésénél is nagy gondot fordítottunk a stílusos és elegáns bútorok, kiegészítők kiválasztására. Külön személyzeti és vendégmosdóval rendelkezünk.

Ha tevékenysége „ÁNTSZ” működési engedéllyel rendelkező helyhez kötött, akkor is várjuk szeretettel; rendelkezünk működési engedéllyel és rendelőnk felszereltsége megfelel a mindenkori előírásoknak.