A www.oecresearch.com weboldal használatára és elérésére a következő Felhasználási feltételek vonatkoznak. Amennyiben nem ért egyet a felhasználási feltételekkel, kérjük, ne használja a weboldalt. A weboldal használatával Ön, mint Felhasználó, teljes mértékben elfogadja a jelen Feltételeket, és szavatolja, hogy 18. életévét betöltötte.

A weboldalt az OEC fejlesztette és szerkeszti. Az oldalon megtalálható minden kép és információ az OEC tulajdona. Fenntartjuk a jogot, hogy ezen a weboldalon és a jelen Felhasználási Feltételekben változtatásokat hajtsunk végre, és / vagy a weboldal működését részben vagy egészben bármikor, előzetes értesítés nélkül felfüggesszük.

Ha a változtatásokat közzétételét követően továbbra is használja ezt a weboldalt, akkor úgy tekintjük, hogy elfogadta a módosításokat.

Kérjük, figyelmesen olvassa el mind a jelen Felhasználási feltételeket, mind az Adatvédelmi irányelveket.

Ha továbbra is böngészi és használja ezt a weboldalt, akkor elfogadja és beleegyezik abba, hogy betartja és önmagára nézve kötelező érvényűnek tarja az alábbi felhasználási feltételeket. Amennyiben a felhasználási feltételek bármely részével nem ért egyet, kérjük, ne használja a weboldalt.

A weboldal oldalai kizárólag általános tájékoztatásra és felhasználásra szolgálnak. Habár az információ teljesnek tekinthető, és közzétételkor megfelel az elfogadott szabványoknak, az emberi tévedés lehetősége, valamint a klinikai vizsgálati megközelítések és a kapcsolódó orvostudomány változásai miatt nem garantáljuk, hogy a weboldal teljes, pontos, aktuális vagy megbízható. Sem kifejezett, sem hallgatólagos nyilatkozatot és garanciát nem vállalunk. Ezeknek az információknak nem célja, és nem is tekinthetők orvosi vagy egészségügyi tanácsnak. A weboldalon található bármely információ vagy anyag felhasználása teljes egészében saját felelősségére történik, amiért cégünk nem felelős.

Forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez, ha tanácsot szeretne kapni egy adott állapottal vagy problémával kapcsolatban.

Webhelyünk használatával tudomásul veszi, hogy az ilyen információk és anyagok pontatlanságokat vagy hibákat tartalmazhatnak, és kifejezetten kizárjuk a felelősséget minden ilyen pontatlanságért vagy hibáért a törvény által megengedett legteljesebb mértékben.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a jelen Szerződési Feltételekkel vagy a weboldal gyakorlataival kapcsolatban, felveheti velünk a kapcsolatot a gdpr@oec.com címen.